Ποδηλατική Βόλτα στην Ηλιούπολη

12/09/2017 08:22 on Εκδηλώσεις

Ποδηλατική Βόλτα στην Ηλιούπολη

Ποδηλατική βόλτα στην Ηλιούπολη
 
Ο Δήμος Ηλιούπολης συμμετέχοντας στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού #BEACTIVE, ένα πρόγραμμα της Ευρωπαϊκης Επιτροπής υπό τον συντονισμό της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, διοργανώνει ποδηλατική βόλτα στην Πόλη μας (μη αγωνιστικού χαρακτήρα)

την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017
ώρα 10.00 π.μ.
με αφετηρια και τερματισμό στην Πλατεία Εθνικής Αντίσταης

 
Η διαδρομή θα είναι περίπου 3χλμ και μπορεί να διανυθεί έως τρεις φορές

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

- Στην μεγάλη διαδρομή των 9χλμ. μπορούν να συμμετάσχουν άτομα άνω των 18 ετών (γεννημένοι τουλάχιστον το 1999) ικανά να συμμετάσχουν στην ποδηλατική βόλτα.
- Στην μικρή διαδρομή των 3χλμ. ή 6χλμ. μπορούν να συμμετάσχουν άτομα άνω των 10 ετών (γεννημένοι τουλάχιστον το 2007) ικανά να συμμετάσχουν στον ποδηλατικό γύρο εφόσον υπάρχει η γονική συναίνεση (υπεύθυνη δήλωση που εμπεριέχεται στην αντίστοιχη αίτηση συμμετοχής προκειμένου να δοθεί η συναίνεση του γονέα για την συμμετοχή στον αγώνα και την ακριβή ημερομηνία γέννησης του συμμετέχοντα).
-Τα παιδιά κάτω των 10 ετών μπορούν να συμμετάσχουν με ενήλικα συνοδό.
- Κάθε ποδηλάτης συμμετέχει στην διοργάνωση με δική του ευθύνη και φέρει την πλήρη ευθύνη της συμμετοχής του όσον αφορά σε θέματα υγείας, φυσικής κατάστασης και της ικανότητας του να συμμετάσχει. 
- Κάθε συμμετέχοντας οφείλει να μεριμνήσει για τη χρήση του απαραίτητου εξοπλισμού (ειδικό προστατευτικό ποδηλατικό κράνος κλπ).
- Οι συμμετέχοντες στην Ποδηλατική Βόλτα γνωρίζουν τις απαιτήσεις και αναλαμβάνουν ατομικά την ευθύνη συμμετοχής τους αποδεχόμενοι τους κινδύνους που ενέχει η βόλτα με ποδήλατο στην πόλη καθώς και την ευθύνη για την ασφάλεια τους και παραιτούνται από κάθε απαίτηση κατά των διοργανωτών.
- Ο ΠΑΟΔΗΛ δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση τραυματισμού, ζημιάς, κλοπής ή άλλου είδους φθοράς που μπορεί να υποστεί συμμετέχοντας στην διοργάνωση.
- Στην Ποδηλατική Βόλτα μπορούν να συμμετάσχουν μόνο όσοι είναι έγκυρα εγγεγραμμένοι και φέρουν τον προσωπικό αριθμό συμμετοχής ο οποίος δεν δίνεται σε άλλον ποδηλάτη σε καμία περίπτωση.
- Όλοι οι συμμετέχοντες οφείλουν να σέβονται και να τηρούν τους κανονισμούς της βόλτας καθ΄ όλη τη διάρκεια διεξαγωγής της, καθώς πριν και μετά.
- Δεν κάνουμε αγώνα ταχύτητας! Πάμε με αρκετά χαλαρή ταχύτητα για να απολαμβάνουμε την παρέα και την διαδρομή.
- Δεν προσπερνάμε ποτέ την πρώτη γραμμή και τους οδηγούς που προηγούνται ώστε να κινούμαστε ομαδικά και με ασφάλεια.
- Οι συμμετέχοντες στην διοργάνωση συναινούν στην χρήση της εικόνας και του ονόματός τους από τους διοργανωτές και τους συνεργάτες τους για σκοπούς προβολής αυτής, χωρίς κανένα δικαίωμα σε ολική ή μερική αποζημίωση για το λόγο αυτό.
- Η συμμετοχή στην Βόλτα σημαίνει αποδοχή των παραπάνω όρων.

Οι εγγραφές και η παραλαβή αριθμού συμμετοχής θα πραγματοποιούνται 18 - 22 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 9.00 - 14.00 στα γραφεία του ΠΑΟΔΗΛ στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηλιούπολης και την ημέρα της εκδήλωσης στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης και ώρα 8.30 π.μ. - 9.30 π.μ.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 210 9922899.
 
Στην εκδήλωση θα κληρωθούν ποδήλατα και άλλα δώρα!

"Φόρα το κράνος σου και πάμε βόλτα στην Ηλιούπολη"