STOP στην οπαδική βία

13/04/2022 11:14 on Εκδηλώσεις

STOP στην οπαδική βία

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι ο Δήμος Ηλιούπολης θα συμμετάσχει στο πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης  και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, για την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των μικρών αθλητών αλλά και των γονέων κηδεμόνων τους κατά της οπαδικής βίας.

Το μήνυμα «Κάθε προπόνηση, κάθε αγώνας είναι γιορτή» θα ακουστεί από το Α΄ Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης το Σάββατο 16 Απριλίου 2022 και ώρα 10.30 π.μ.

Στο πλαίσιο αυτό, απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση σε όλα τα σωματεία της Πόλης προκειμένου να παρευρεθούν στην εκδήλωση με τα τμήματα υποδομών τους.

Το παρόν θα δώσουν ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος οι οποίοι θα είναι κεντρικοί ομιλητές, ο Δήμαρχος της πόλης μας, Γιώργος Χατζηδάκης, το εκλεγμένο μέλος Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ. και συμπολίτης μας Δημήτρης Ευαγγέλου αλλά και αθλητές που έχουν τιμήσει την φανέλα εθνικών ομάδων προκειμένου να μεταφέρουν το μήνυμα ότι η οπαδική βία δεν έχει καμία θέση στον αθλητισμό και φυσικά στο μπάσκετ.

Ηλιούπολη 13/4/2022
Ο Πρόεδρος
Θέμης Γιαννόπουλος