Νέα προγράμματα γυμναστικής και χορού

30/08/2017 10:32 on ΚΕΝΤΡΙΚΗ

Νέα προγράμματα γυμναστικής και χορού

Με την έναρξη της αθλητικής χρονιάς  2017-2018, ο ΠΑΟΔΗΛ εμπλουτίζει τα ήδη υπάρχοντα προγράμματα γυμναστικής και χορού με νέα, ευελπιστώντας περισσότεροι συμπολίτες μας να βρουν το κατάλληλο πρόγραμμα γι αυτούς.
Τα νέα τμήματα είναι τα εξής :
Fitball (ενηλίκων)
Παραδοσιακοί Χοροί (για παιδιά 7-12 ετών)*
Barre a’ Terre (μαμάδες με τα παιδιά τους)*

Fitball (ενηλίκων)
Πρόγραμμα γυμναστικής με μεγάλες μπάλες εκγύμνασης. Ιδιαίτερα διασκεδαστική μορφή άσκησης που αυξάνει τον τόνο των μυών του σώματος, ενδυναμώνει όλο το σώμα και βελτιώνει τη λειτουργία του αναπνευστικού συστήματος. Προσφέρει στο σώμα ισορροπία, ευλυγισία, κινητικότητα και δύναμη.

Παραδοσιακοί Χοροί (για παιδιά 7-12 ετών)*
Ο χορός καλλιεργεί το σώμα και το νου. Η εκμάθηση των παραδοσιακών μας χορών από παιδιά δίνει πολλά οφέλη και δεξιότητες  όπως εκγύμναση, ψυχαγωγία, έκφραση, κοινωνικοποίηση. Επιπλέον τα παιδιά διδάσκονται την παράδοση του τόπου μας.

Barre a’ Terre (μαμάδες με τα παιδιά τους)*
Το Barre a’ Terre είναι βασισμένο την τεχνική του κλασικού χορού με χορογραφημένες ασκήσεις που εφαρμόζονται στο έδαφος. Αποτελεί μέθοδο άσκησης με ποικίλα οφέλη όπως ενδυνάμωση των ποδιών και του κορμού, επιμήκυνση των μυών, βελτίωση του συντονισμού και της στάσης του σώματος.

*   Η λειτουργία των τμημάτων θα εξαρτηθεί από το ενδιαφέρον και τον αριθμό συμμετεχόντων.
    Παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχή στη γραμματεία του ΠΑΟΔΗΛ ή τηλεφωνικά στο 210 9922899