Καμπ Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών "Σεπτέμβρης 2016"

26/09/2016 14:02 on Ειδήσεις Ανακοινώσεις

Καμπ Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών "Σεπτέμβρης 2016"

Μετά από τα επιτυχημένα προγράμματα απασχόλησης παιδιών κατά τους θερινούς μήνες (Ιούνιο & Ιούλιο) τόσο σε ποικιλία και ποιότητα, όσο και σε αριθμό συμμετεχόντων, επαναλειτούργησε με ανάλογη επιτυχία από 29 Αυγούστου έως 9 Σεπτεμβρίου, στις εγκαταστάσεις του Α’ Κλειστού Γυμναστηρίου Ηλιούπολης και το ΚΑΜΠ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ¨ΣΕΠΤ 2016¨, υπό την αιγίδα του ΠΑΟΔΗΛ.

Τα συμμετέχοντα παιδιά είχαν την ευκαιρία να απασχοληθούν μέσω αθλοπαιδιών (Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, κα), ατομικών αθλημάτων (ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, Χορό, Τένις, κα), διδαχής Μουσικής, υπό την επίβλεψη έμπειρων Παιδαγωγών, πτυχιούχων Καθηγητών Φυσικής Αγωγής και Χορού και με την καθημερινή παρουσία Ιατρού και Παιδοψυχολόγου. Επίσης τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν τόσο τα δικά τους γλυκίσματα στο ¨εργαστήρι σοκολάτας¨, όσο και να ζυμώσουν ψωμί με τα ίδια τους τα χέρια. 
Αξίζουν λοιπόν, θερμά συγχαρητήρια σε Προπονητές και Δασκάλους που με μεράκι και αγάπη ασχολήθηκαν με τα παιδιά δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό, αλλά και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες τις οικογένειες της Ηλιούπολης, αλλά και των όμορων Δήμων για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο ¨πρόγραμμα¨.
Τέλος, ανανεώνουμε το ραντεβού για την περίοδο διακοπών ¨Χριστουγέννων – Πρωτοχρονιάς¨ (σε μέρες και ώρες που θα ανακοινωθούν εγκαίρως), γιατί η αυξημένη ανάγκη για ασφαλή και δημιουργική απασχόληση των παιδιών κατά εργάσιμες ήμερες συνέβαλε, ώστε το ΚΑΜΠ Δημιουργικής Απασχόλησης του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Ηλιούπολης να γίνει ΘΕΣΜΟΣ.