Έναρξη Αθλητικών Προγραμμάτων 2021 - 2022

30/07/2021 15:21 on Ειδήσεις Ανακοινώσεις

Έναρξη Αθλητικών Προγραμμάτων 2021 - 2022

Όλα τα προγράμματα του ΠΑΟΔΗΛ θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους για τη νέα αθλητική χρονιά την 1η  Σεπτεμβρίου 2021 ως εξής :

Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηλιούπολης

·         Ελεύθερη κολύμβηση ενηλίκων και εφήβων

·         Εκμάθηση κολύμβησης παιδιών και εφήβων σε μικρή και μεγάλη πισίνα

·         Δελφινάκια

·         Baby Swimming

·         Aqua Aerobic

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

·         Τένις παιδιών – εφήβων – ενηλίκων

·         Pilates και  Μυϊκή Ενδυνάμωση

ΧΟΡΟΙ

Τα προγράμματα χορών δεν θα λειτουργήσουν προς το παρόν σύμφωνα με τις ισχύουσες εγκυκλίους που αφορούν μέτρα αντιμετώπισης του Covid 19. Μόλις  αρθεί η αναστολή τους θα λειτουργήσουν τα εξής τμήματα :

·         Μπαλέτο παιδιών - ενηλίκων

·         Μοντέρνοι χοροί παιδιών και εφήβων

·         Barre a Terre

·         Ελληνικοί Παραδοσιακοί Χοροί ενηλίκων

 

ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Aerial kids yoga

Τα παιδιά στην 🌈Aerial kids yoga🌈 θα μάθουν να αναπνέουν σωστά, θα αποκτήσουν μυϊκή ενδυνάμωση, θα αυξήσουν την ευλυγισία τους, θα διασκεδάσουν με "γιόγκικα" παιχνίδια και φυσικά θα κάνουν εναέριες πτήσεις με τις αιώρες!!!

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στις αίθουσες γυμναστικής του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ηλιούπολης (Μεσσηνίας 1 & Δαμασκηνού) κάθε Παρασκευη:16.10-17.00 , για παιδιά 5 έως 8 ετών και 17.10-18.00 για παιδιά 8 έως 12 ετών. Το Σάββατο 10.10 – 11.00 παιδική yoga για παιδιά από 2,5 έως 5 ετών και 11.10 – 12.00 Aerial Yoga για παιδιά 10 έως 14 ετών

 Aerial prenatal yoga

Σε ένα μάθημα Aerial prenatal yoga  η μέλλουσα μαμά έχει την ευκαιρία να συνδεθεί περισσότερο με το μωρό της, να ανακουφιστεί από τους συνηθισμένους πόνους που προκαλούνται κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης (σε πλάτη, μέση, πλευρά κ ισχία), να προετοιμάσει το πυελικό της έδαφος για τον τοκετό, να μάθει τις αναπνοές που θα την βοηθήσουν στις οδύνες, να μοιραστεί τους προβληματισμούς της με άλλες μέλλουσες μανούλες!

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στις αίθουσες γυμναστικής του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ηλιούπολης (Μεσσηνίας 1 & Δαμασκηνού) κάθε Δευτέρα 10.00-11.00, για εγκύους από την 16η εβδομάδα κ μετά!

 Aerial postnatal yoga

Στα μαθήματα 💜 Aerial postnatal yoga💜 η μαμά "κλείνει το σώμα της" (αποκατάσταση μετά τον τοκετό), ενδυναμώνει το πυελικό της έδαφος, γυμνάζει όλο της το σώμα, γνωρίζει άλλες μαμάδες, βγαίνει από το σπίτι μαζί με το μωρό! Το μωρό είναι ελεύθερο να κινηθεί παίξει, κλάψει, θηλάσει! Επίσης απολαμβάνει το μασάζ από τη μαμά του!

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στις αίθουσες γυμναστικής του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ηλιούπολης (Μεσσηνίας 1 & Δαμασκηνού) κάθε Τετάρτη 11.00-12.00. 

Για πληροφορίες και κράτηση θέσεων στα τμήματα
aerial yoga καλέστε στο 6907594002

ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Πρόκειται για ένα καινοτόμο πρόγραμμα του ΠΑΟΔΗΛ που θέλει να προάγει τα οφέλη της άσκησης και πως αυτή μπορεί να μεγιστοποιηθεί εάν συνδυαστεί με κατάλληλες διατροφικές πρακτικές, αλλά και με την υιοθέτηση ενός υγιεινού διατροφικού προτύπου.

Περιλαμβάνει 3 συναντήσεις άσκησης και μια συνάντηση διατροφικής παρέμβασης εβδομαδιαίως ενώ κάθε 15 ημέρες θα γίνονται εξατομικευμένες μετρήσεις.

Το πρόγραμμα θα υποστηρίξει η εθελόντρια Διαιτολόγος - Διατροφολόγος με εξειδίκευση στην Εφαρμοσμένη Αθλητική Διατροφή Ελεάννα Τσιτσιμπίκου BSc, MSc, RD.

Για τις εγγραφές στα τμήματα θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και το ωρολόγιο πρόγραμμα των τμημάτων μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ. στο athlitismos.dimosilioupolis.gr.

 

Επιπλέον σας ενημερώνουμε ότι όλα τα προγράμματα θα λειτουργήσουν με τους περιορισμούς που ισχύουν για την αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19 και σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα της Γ.Γ.Α.

Σε  περίπτωση που οι σχετικές εγκύκλιοι και τα υγειονομικά πρωτόκολλα τροποποιηθούν ο ΠΑΟΔΗΛ θα εναρμονιστεί με τα νέα δεδομένα. Επομένως θα πρέπει να ενημερώνεστε συχνά μέσω της ιστοσελίδας μας για τυχόν αλλαγές ή αναστολές προγραμμάτων.

 

Εγγραφές

Στην Γραμματεία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ηλιούπολης (Μεσσηνίας και Δαμασκηνού) :

·         Τον Αύγουστο καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 8.00 – 19.00 (με εξαίρεση την εβδομάδα 16 – 21/8 όπου οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται μόνο το πρωί και ώρες 8.00 – 14.00)

·         Από τη Δευτέρα 1/9/2021 οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται κατά τις ώρες  8.00 – 19.00 για τα προγράμματα κολυμβητηρίου και 16.00 – 19.00 για τα προγράμματα γυμναστική και χορών. 

 

 

Ηλιούπολη 30/7/2021
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΘΕΜΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ