Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο ΠΑΟΔΗΛ

27/01/2023 22:33 on Ειδήσεις Ανακοινώσεις

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο ΠΑΟΔΗΛ

Την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν το πρωί της Παρασκευής, 27 Ιανουαρίου 2023 η Διοίκηση και το προσωπικό του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Ηλιούπολης (ΠΑΟΔΗΛ) στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κλειστού Κολυμβητηρίου, παρουσία του Δημάρχου Ηλιούπολης κ. Γιώργου Χατζηδάκη.

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Γιώργος Χατζηδάκης ευχήθηκε «χρόνια πολλά σε όλους και καλή χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα», σημειώνοντας ότι «στον ΠΑΟΔΗΛ χτυπά η καρδιά του πολιτισμού και του αθλητισμού της πόλης μας. Δυστυχώς και ο πολιτισμός και ο αθλητισμός, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, επλήγησαν περίπου για δύο χρόνια και πραγματικά έλειψε στους δημότες της πόλης μας. Κι όμως εσείς ετοιμαζόμασταν, κι εδώ και ένα χρόνο μπορείτε και προσφέρετε και τα δύο, που είναι προτεραιότητα για την πόλη. Είναι δεδομένο, μάς το μεταφέρουν όλοι οι δημότες, η πλήρη ικανοποίηση που έχουν από τις δράσεις του ΠΑΟΔΗΛ».

Εν συνεχεία παρέθεσε αναλυτικά μία προς μία όλες τις δράσεις του Οργανισμού, αλλά και τον σχεδιασμό – προγραμματισμό για τις νέες δράσεις προς όφελος των πολιτών της Ηλιούπολης.

Επίσης, ο κ. Χατζηδάκης τόνισε ότι «ο χώρος του Κολυμβητηρίου που βρισκόμαστε δεν έπαψε να λειτουργεί ούτε ένα δευτερόλεπτο. Είναι το μοναδικό που και εν καιρώ πανδημίας αλλά ακόμα και τις γιορτές των Χριστουγέννων που, παρ’ όλο που όλα τα κολυμβητήρια είχαν κλείσει, αυτό ήταν ανοιχτό. Έχουμε χιλιάδες συνδρομές, έχουμε ασφάλεια, είναι ένα ‘‘στολίδι’’ για την πόλη» και απευθυνόμενους προς τη Διοίκηση και το προσωπικό του ΠΑΟΔΗΛ είπε «σας ευχαριστώ, που συμβάλλατε γι’ αυτό».

Κατά τον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Ηλιούπολης ανέλυσε, ακόμη, ένα προς ένα όλα τα έργα που έχουν σε όλους τους αθλητικούς χώρους της πόλης. «Όλες οι αθλητικές υποδομές μας συντηρήθηκαν και αναβαθμίστηκαν, καθώς αποτελούν διέξοδο στους νέους μας» και για ακόμη μία φορά εξήρε το έργο της Διοίκησης και των εργαζομένων για την άρτια λειτουργία τους. «Ως Δήμαρχος είμαι περήφανος που εργάζεστε εδώ. Μην πτοείστε, όσο κι αν κάποιοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν προβλήματα και να ρίξουν ρετσινιές στον ΠΑΟΔΗΛ, η δική σας δράση, η δικιά σας συμμετοχή είναι αυτή η οποία αποδεικνύει τη σημαντικότητα της ύπαρξής του και όσων κάνετε. Είμαι βέβαιος πως θα συνεχίσουμε μαζί αυτό τον αγώνα, μαζί να δημιουργούμε πολιτισμό και αθλητισμό στην πόλη μας. Να είστε καλά, σας ευχαριστώ και πάλι μέσα από την καρδιά μου».

Ο Πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΛ κ. Θέμης Γιαννόπουλος ευχήθηκε σε όλο το προσωπικό υγεία, ευημερία και να συνεχίσουν την υψηλή παροχή υπηρεσιών στους δημότες και συνέχισε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Και φέτος, το έτος 2023, είμαστε μαζί και σχεδιάζουμε και ετοιμάζουμε να υλοποιήσουμε ένα νέο πρόγραμμα για τον πολιτισμό και τον αθλητισμό της πόλης μας. Οι δύο προηγούμενες χρονιές ήταν δύσκολες και δώσατε τον καλύτερό σας εαυτό για να μην χάσουμε την επαφή με την κοινωνία, με τον κόσμο και ιδίως με τις ευάλωτες ομάδες, τα παιδιά και τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Τα δύσκολα χρόνια του κορωνοϊού εμείς σταθήκαμε όρθιοι σας Οργανισμός και επικοινωνήσαμε είτε με την ανοιχτή πισίνα με τα ΑμεΑ είτε με προγράμματα διαδικτυακά, με όλο το περιβάλλον της Ηλιούπολης. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας, που σε αυτή την προσπάθεια σταθήκατε και ανταποκριθήκατε».

«Ένα έτος τελείωσε με πάρα πολλές δράσεις είτε στον πολιτισμό είτε στον αθλητισμό. Με ένα Φεστιβάλ πάρα πολύ ωραίο, θυμηθήκαμε άλλες εποχές, με έναν Κινηματογράφο, ο οποίος έφερε τις καλύτερες ταινίες στην πόλη μας και πολλά άλλα ακόμη. Με αθλητικές δράσεις π.χ. Γνωριμία με το βουνό, με το Φεστιβάλ γκράφιτι στο Κλειστό Γυμναστήριο κ.ά. Σας ευχαριστώ πολύ και του χρόνου να ’μαστε καλά», προσέθεσε ο κ. Γιαννόπουλος.

Ακολούθησαν χαιρετισμοί από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου κ. Κώστα Σεφτελή, από το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΑΟΔΗΛ & επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Η πόλη που θέλω» κ. Γαβριήλ Αραμπατζή και από τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πρώτα η Ηλιούπολη» κ. Στάθη Ψυρρόπουλο.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο πατέρας Στέφανος από τον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Ηλιουπόλεως και η όμορφη εκδήλωση έκλεισε με πλούσια δώρα για τους εργαζόμενους και πολλά χαμόγελα.