Επιδείξεις Τμημάτων Αθλητισμού - Πολιτισμού

25/07/2016 09:21 on Ειδήσεις Ανακοινώσεις

Επιδείξεις Τμημάτων Αθλητισμού - Πολιτισμού

Σε μια λαμπερή βραδιά στην οποία παρευρέθηκε πλήθος κόσμου, πραγματοποιήθηκε στο ανακαινισμένο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης «Δ. Κιντής» η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Ηλιούπολης – «Γρηγόρης Γρηγορίου» με τίτλο «Ονειρεύομαι τον κόσμο…».
Μια παράσταση Αθλητισμού – Χορού - Μουσικής – Ζωγραφικής των τμημάτων μπαλέτου, μοντέρνων χορών, οριεντάλ, αεροβικής γυμναστικής, παραδοσιακών χορών, παιδικής ζωγραφικής, και καθηγητών και σπουδαστών του Δημοτικού Ωδείου Ηλιούπολης που μας ταξίδεψε στις μουσικές και τους χορούς του κόσμου.
Στο φιλόξενο Θέατρο της Ηλιούπολης οι πολίτες, μικροί και μεγάλοι, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν και να γνωρίσουν αθλητικά και πολιτιστικά προγράμματα για όλες τις ηλικίες που υλοποιούνται από τον «Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ. – Γρηγόρης Γρηγορίου» στην πόλη μας.
Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος κος Βασίλης Βαλασόπουλος αναφέρθηκε στις ενέργειες της διοίκησης για την στήριξη των προγραμμάτων άθλησης – χορού – μουσικής με ασφαλείς και άρτιες υποδομές για τους πολίτες. Τόνισε επίσης τη σύζευξη των τμημάτων αθλητισμού και πολιτισμού με στόχο την προαγωγή της  αθλητικής και πολιτιστικής δραστηριότητας στους δημότες.
Όπως σημείωσε ο Πρόεδρος του «Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ. – Γρηγόρης Γρηγορίου», κος Θεμιστοκλής Γιαννόπουλος τέτοιου είδους εκδηλώσεις συμβάλουν στη δημιουργική και ελεύθερη έκφραση και αναπτύσσουν πολύπλευρα και ανοδικά την αθλητική και πολιτιστική δράση του ν.π. που εμπλουτίζεται με νέες πρωτοβουλίες και σχέδια. Στο τέλος ευχαρίστησε τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση, τα παιδιά και τους ενήλικες για τη συμμετοχή τους και το προσωπικό για τη διοργάνωση της γιορτής. 
Κατά την αποχώρηση, οι γονείς απηύθυναν ερωτήσεις, στις οποίες δόθηκαν διευκρινιστικές απαντήσεις από το προσωπικό του νομικού προσώπου
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων κα Αργυρώ Πίκουλα, κος Χρήστος Κοκοτίνης και κος Δημήτρης Πανταζόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής κος Χρήστος Καλαρρύτης, η Πρόεδρος του ν.π. Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας εκπαίδευσης κα Χριστίνα Σερέτη και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κα Αγγελική Δουβή και κος Γιάννης Πούλος.