Παρκό.....κατάσταση!!!

18/10/2017 09:59 on Εκδηλώσεις

Παρκό.....κατάσταση!!!

Πάρκο…κατάσταση !!

Χιλιάδες κόσμου βρέθηκε την Κυριακή 15/10/2017 στο Πάρκο Ναυαρίνου, στην πρώτη συνάντηση της «Πάρκο…κατάστασης» που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου μας.

Η πρώτη πιλοτική συνάντηση για να δώσουμε Ζωή στα Πάρκα της Πόλης μας,  ήταν άκρως επιτυχημένη ως προς τον στόχο της,  αφού το πλήθος κόσμου που το επισκέφθηκε κατόρθωσε με τη ζωντάνια, το κέφι αλλά και την παρουσία του να το μεταμορφώσει σε Πάρκο που έσφυζε από ζωή. 

Το πάρκο μετατράπηκε σε χώρο επικοινωνίας, χαλάρωσης και ψυχαγωγίας και ζωντάνεψε από τις φωνές μικρών και μεγάλων που απόλαυσαν τις δράσεις.

Μικροί και μεγάλοι, απόλαυσαν παιχνίδι, αθλοπαιδιές, πικ-νικ, μουσική, θεατρικά παιχνίδια, οικολογικά και καλλιτεχνικά εργαστήρια, μουσική αλλά και σινεμά.

Στο ραντεβού αυτό ήταν συνεπείς ο Δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος, ο Πρόεδρος του Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ. Θεμιστοκλής Γιαννόπουλος, ο Αντιπρόεδρος, Γιάννης Γρηγορέας, Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι και Αντιπρόεδροι άλλων Ν.Π. , Δημοτικοί Σύμβουλοι και ο Συνήγορος του Δημότη.

Ευχαριστούμε θερμά για την στήριξη αλλά και την συνδρομή τους τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό -Π.Ε. Ηλ/λης, τον χορηγό εντύπου «Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών «Μαρία Παντελή» και τον Χορηγό Catering «Passarella».