ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

17/05/2024 08:17 on Εκδηλώσεις

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΨΗΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

«Βραβεύουμε τον Αθλητισμό, Βραβεύουμε τη ζωή»

 

Ο Δήμος Ηλιούπολης, με σαφή προσανατολισμό στην ενίσχυση του αθλητικού ιδεώδους έχει τη χαρά να ανακοινώσει τη διοργάνωση μιας ξεχωριστής εκδήλωσης βραβεύσεων, με στόχο την ανάδειξη της αθλητικής αριστείας και της συνεχούς προσπάθειας των αθλητών, αθλητριών και ομάδων της Ηλιούπολης.

 

«Πρώτη στάση» για το Δήμο Ηλιούπολης μέσα από μια υψίστης σημασίας εκδήλωσης που θα λάβει χώρα την Τρίτη, 28 Μαΐου 2024, είναι η Αναγνώριση της προσπάθειας που καταβάλλεται καθημερινά πρώτα από τα παιδιά, τους γονείς που βρίσκονται δίπλα τους σε κάθε βήμα, τους προπονητές τους που λειτουργούν παιδαγωγικά, τους ανθρώπους που στηρίζουν τα αθλητικά τμήματα του Δήμου μας και δίνουν καθημερινά το δικό τους αγώνα.

 

Η Εκδήλωση θα διεξαχθεί στις 19:00 μ.μ., στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» (Σοφοκλή Βενιζέλου 114, Ηλιούπολη) και θα βραβευθούν αθλητές, αθλήτριες και ομάδες που ξεχώρισαν σε παγκόσμιο, πανευρωπαϊκό και πανελλήνιο επίπεδο κατά την αγωνιστική περίοδο του 2023.

 

Επίσης, θα τιμηθούν οι προπονητές που συνέβαλαν στην επίτευξη αυτών των επιδόσεων.

 

Σημαντική στιγμή της εκδήλωσης θα είναι η απονομή των βραβείων στην αθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης Ευαγγελίας Πλατανιώτη και στον αθλητή της υδατοσφαίρισης Μάνο Ζερδεβά, οι οποίοι προέρχονται από το Δήμο Ηλιούπολης και έχουν προκριθεί στην επερχόμενη Ολυμπιάδα στο Παρίσι. Επιπλέον, αμφότεροι θα απονείμουν τα βραβεία στους αθλητές, αθλήτριες των αθλημάτων υγρού στίβου που επιλέχτηκαν για τις υποτροφίες «ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΛΑΤΑΝΙΩΤΗ» και «ΜΑΝΟΣ ΖΕΡΔΕΒΑΣ», που καθιέρωσε ο Δήμος Ηλιούπολης την φετινή χρονιά για πρώτη φορά στην ιστορία της Ηλιούπολης με στόχο να προάγει την ανάδειξη νέων ταλέντων στον αθλητισμό, να βοηθήσει στον προσανατολισμό των επόμενων γενεών και να δώσει μια ηχηρή απάντηση στη βία με όχημα τον Αθλητισμό.

 

Η παρουσία των Δημοτών και κατοίκων θα δώσει μία σαφή στήριξη στα παιδιά που κάνουν περήφανους τους Έλληνες και αποτελούν πρότυπα για όλους όσοι παρακολουθούν την επιτυχημένη πορεία τους.