ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ "ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΣΟΥΡΗΣ"

02/10/2017 11:47 on Ειδήσεις Ανακοινώσεις

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ "ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΣΟΥΡΗΣ"

Ο Δήμος Ηλιούπολης σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Αττικής (ΣΕΔΚΑ), διοργάνωσαν τουρνουά γυναικείου μπάσκετ στη μνήμη του μεγάλου Ηλιουπολίτη παράγοντα «ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΑΣΟΥΡΗ».

Οι αγώνες και τα αποτελέσματα είναι τα  εξής :

Παρασκευή 22/9/2017

19.00 Γ.Σ. Ηλιούπολη – Αθηναϊκός 52-75

20.45 Φάρος Κερατσινίου – Δάφνη Αγίου Δημητρίου 61-53

Σάββατο 23/9/2017

19.00 Γ.Σ. Ηλιούπολη – Δάφνη Αγίου Δημητρίου 48-77

20.45 Φάρος Κερατσινίου – Αθηναϊκός 63-52

Κατά τον χρόνο διεξαγωγής του αγώνα, συγκεντρώθηκαν τρόφιμα για  την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Πόλης μας.

Πριν την έναρξη του αγώνα ο Πρόεδρος της Ε.Σ.Κ.Α. Αλεξόπουλος Ιωάννης απένειμε τιμητική πλακέτα στον υιό του εκλιπόντος Μαρίνο Μπασούρη  για την προσφορά του πατέρα του στον αθλητισμό.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκτός από τον Δήμαρχο της πόλης μας Βασίλη Βαλασόπουλο, η Διοίκηση του ΠΑΟΔΗΛ, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι και εκπρόσωποι Νομικών Προσώπων και φορέων της πόλης μας.

Από τον ΣΕΔΚΑ το παρών έδωσαν ο Πρόεδρος και Διεθνής Διαιτητής Σπύρος Γκόντας, ο Γενικός Γραμματεας και Διεθνής Διαιτητής Πιλοΐδης Τάσος, τα μέλη του Δ.Σ. Βιδάλης Θεόδωρος, Τεφτίκης Κώστας, Παπαθανασίου Στέφανος, Πλιάκας Γιώργος, Θεολογίτης Γιώργος, οι Διεθνείς Διαιτητές Ηλίας Κορομηλάς Νίκος Σώμος, και πλήθος άλλων διαιτητών.

 

Ευχαριστούμε το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Ζαγόρι για την ευγενή προσφορά των νερών στους αγώνες.