Indoor mini tennis σε δημοτικά σχολεία της Ηλιούπολης

12/02/2020 13:08 on Ειδήσεις Ανακοινώσεις

Indoor mini tennis σε δημοτικά σχολεία της Ηλιούπολης

Την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020, στο πλαίσιο της «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ  ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ – BEACTIVE» πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία  το πρόγραμμα δράσης  « INDOOR ΜΙΝΙ TENNIS » στο A’ Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης, το οποίο γέμισε με αυριανούς αθλητές και αθλήτριες, πρωταθλητές του τένις.                                                                           

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (Γ.Γ.Α ) σε συνεργασία με την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α), τον Πολιτιστικό-Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Ηλιούπολης (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.), την Α/θμια Εκπαίδευση Α΄ Αθήνας, τα Δημοτικά Σχολεία 2ο, 11ο ,13ο και «ΘΕΟΜΗΤΩΡ», με τις τάξεις Α΄- Β΄- Γ΄ & Δ΄ και τα τοπικά Σωματεία,  Α.Ο.Α. Ηλιούπολης & Γ.Σ. Ηλιούπολης, που καλλιεργούν το άθλημα της αντισφαίρισης στη περιοχή, υλοποίησαν και  έφεραν σε πέρας μια υπέροχη διοργάνωση, με τη συμμετοχή περίπου 600 μαθητών και μαθητριών.

Στόχος του προγράμματος ήταν η γνωριμία των μαθητών/τριών με το ολυμπιακό άθλημα της αντισφαίρισης. Την επιμέλεια είχε η Ομοσπονδιακή προπονήτρια κ. Σωτηρία Μπισμπίκη με την αμέριστη βοήθεια προπονητών των δύο τοπικών σωματείων αντισφαίρισης όπως : κ. Σοφία Σαρρή, κ. Στραβαρίδη Αθηνά,  κ. Σπύρος Θεοδοσίου, κ. Λελέ Ροζάνα, κ. Μπουρλάκου Αναστασία & κ. Τσετσελή Μαρίνα.                              

Οι  εκπαιδευτικοί των σχολείων που συμμετείχαν και παρακολούθησαν την εκδήλωση έφυγαν  με τις καλύτερες εντυπώσεις.  

Στο Α΄ Κλειστό Ηλιούπολης, παρευρέθηκαν οι Πρέσβειρες  του BeActive και Ολυμπιονίκες Υδατοσφαίρισης, Εύη Μωραϊτίδου και Αγγελική Καραπατάκη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Χατζηδάκης Γεώργιος ο Πρόεδρος του Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ. κ. Πανταζόπουλος Δημήτριος , ο κ. Χάλαρης Αντώνιος Αντιπρόεδρος του Γ.Σ. Ηλιούπολης, ο Τεχνικός Διευθυντής της Ε.Φ.Ο.Α. κ. Ιορδάνης Σγούρος, καθώς και αρκετοί γονείς.
Οι μετακινήσεις των μαθητών και των συνοδών τους έγιναν με τα λεωφορεία του Δήμου.

Ευχαριστούμε πολύ τα SUPERMARKET ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ για την ευγενική χορηγία των νερών που προσφέρθηκαν στους μαθητές/τριες.