Υποτροφίες

09/05/2024 14:42 on Ειδήσεις Ανακοινώσεις

Υποτροφίες

Ο Δήμος Ηλιούπολης μετά από πρωτοβουλία του Δημάρχου Ηλιούπολης κ. Στάθη Ψυρρόπουλου και του αρμόδιου Αντιδημάρχου Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Γιάννη Γρηγορέα, προκηρύσσει με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου τη χορήγηση τεσσάρων Υποτροφιών «ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΛΑΤΑΝΙΩΤΗ» και «ΜΑΝΟΣ ΖΕΡΔΕΒΑΣ» για να τιμήσει 2 κορυφαίους αθλητές της Ηλιούπολης με Παγκόσμιες Διακρίσεις που έχουν κάνει υπερήφανους όλους τους Έλληνες και ακόμη περισσότερο τους Δημότες Ηλιούπολης.

Το ποσό των 1000 ευρώ για κάθε παιδί που θα λάβει την υποτροφία είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τις τρέχουσες ανάγκες κάλυψης σημαντικών ποσών συμμετοχής και προετοιμασίας, ενώ παράλληλα ο Δήμος Ηλιούπολης στέλνει μέσα από την ενίσχυση αθλητικών προτύπων όπως είναι η κορυφαία αθλήτρια Ευαγγελία Πλατανιώτη και ο κορυφαίος αθλητής Μάνος Ζερδεβάς ένα σημαντικό μήνυμα ενάντια στη βία στις γειτονιές με προώθηση του αθλητισμού ως απάντηση για τις νεότερες γενιές.

Μπορείτε να δείτε εδώ την σχετική προκήρυξη:

Στο παρακάτω link μπορείτε να συμπληρώσετε την αίτηση υποβολής Υποψηφιότητας με τελική ημερομηνία κατάθεσης υποψηφιοτήτων την Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 στο Τμήμα Αθλητισμού που βρίσκεται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηλιούπολης (δ/νση Μεσσηνίας και Δαμασκηνού) από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 8:00 – 14:00 ή ηλεκτρονικά στη διεύθυνση vvassou@ilioupoli.gr
ΑΙΤΗΣΗ